Nieuws

Geld op Geld
Tijd en discipline zijn de beste vrienden van een spaarder. Door tijdig te beginnen en elke maand een bedrag weg te zetten, kan een aardig eindkapitaal worden bereikt. Leuk als aanvulling op het pensioen, als aanbetaling op dat buitenlandse huisje of voor die lange wereldreis. Voor velen is het wel een zaak van een lange adem.
Lees meer...

2011 was beter spaar jaar
Wordt het een beter spaarjaar? Vroegen we ons op de drempel van 2011 af. Nu we dik twaalf maanden verder zijn, kunnen we zeggen dat het inderdaad beter is geworden. Neen, de gewone spaarrente zit nog onder de 4,00 procent, het percentage waar de vermogensrendementsheffing van uit gaat en waarmee we er wat betreft inflatie (2,6 procent in november) een beetje uit springen. Maar de hoogste rente bij de dagelijks opvraagbare spaarrekeningen zonder beperkende voorwaarden is van 2,50 procent eind 2010 gestegen naar ruim 3,00 procent nu. Niet flitsend, maar het begin is er.
Lees meer...

Augustus is actiemaand bij Becam!
Becam heeft op dit moment een speciale actie voor mensen die een lening in augustus afsluiten.
Lees meer...

Nationale Nederlanden stopt verkoop woekerpolis
AMSTERDAM (AFN) - De verzekeraar Nationale Nederlanden (ING) stopt met de verkoop van beleggingsverzekeringen, ook bekend als de woekerpolissen. Dat heeft een woordvoerder van Nationale Nederlanden maandag gezegd.
Lees meer...

PvdA wil spaarder beschermen tegen inflatie
DEN HAAG - De PvdA wil dat de overheid burgers helpt bij het beschermen van hun spaar- en pensioentegoeden tegen een onverwacht gestegen inflatie.
Lees meer...

Hypotheekrente flink gestegen
AMSTERDAM - Wie een nieuwe hypotheek wil afsluiten, komt in het gunstigste geval uit op een rente van ruim vijf procent. Het variabele rentetarief loopt bij nagenoeg alle aanbieders richting de vijfenhalf tot zes procent.
Lees meer...

Schade hypotheekfraude op notarissen verhalen
AMSTERDAM - De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) adviseert haar leden notarissen die zijn betrokken bij hypotheekfraude bij de rechter aan te pakken. Via civiele procedures kan dan worden geprobeerd de geleden schade terug te vorderen.
Lees meer...

Nibud adviseert over spaargeld
UTRECHT - Een echtpaar met twee kinderen, een koopwoning en een gezamenlijk netto inkomen van 2900 euro zou zijn spaarrekening tot zeker 15.100 euro moeten spekken.
Lees meer...

Nederlandse economie relatief goed
PARIJS - De Nederlandse economie staat er volgens de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) relatief goed voor. De groei van de economie zal dit jaar ook in Nederland gematigd zijn, maar voor 2009 verwacht de OESO een aanzienlijk herstel.
Lees meer...

Hypotheekcrisis kost $945 miljard
Verliezen en afschrijvingen als gevolg van de hypotheekcrisis in de Verenigde Staten kunnen wereldwijd oplopen tot 945 miljard dollar. Daarbij gaat het niet alleen om winstdervingen van banken maar ook om verliezen van andere financiŽle instellingen. Daarnaast heeft de crisis ook ernstige gevolgen voor andere sectoren van de economie, ook in Europa.
Lees meer...

Veel hypotheekadviezen onder de maat
Veel hypotheekadviezen zijn volgens toezichthouder AFM (Autoriteit FinanciŽle Markten) onder de maat.
Lees meer...

Huiseigenaren duurder uit door bijkomende lasten
DEN HAAG - Huiseigenaren zijn dit jaar 80 euro meer kwijt aan bijkomende woonlasten. Voornaamste oorzaak van de verhoging zijn de gestegen belastingen, zoals het eigen woningforfait en de overdrachtsbelasting. Dat blijkt dinsdag uit de Woonlastenmonitor die dit jaar voor het eerst is verschenen.
Lees meer...

Centrale banken schieten geldmarkt te hulp
Vijf belangrijke centrale banken in de wereld hebben dinsdag maatregelen aangekondigd om de nerveuze financiŽle markten te kalmeren en de daling van de dollarkoers tegen te gaan. Het gaat om een gezamenlijke actie.
Lees meer...

Belegger vreest het ergste
Gisteren verloor de AEX 0,5% op 435,09, waardoor de index in een week tijd 2,6% wegzakte. Beleggers, beurshandelaren en financi√ęle experts blijven worstelen met de kredietcrisis. Niemand weet waar het schip strandt, nu ook herverzekeraars wankelen.
Lees meer...

Top Beoordelingen

leningen | spaarrekening

Algemeen 2
Rentetarieven 2
Internetsite 4
Klantenservice 3

» Meer informatie

Algemeen 2
Rentetarieven 2
Internetsite 4
Klantenservice 3

» Meer informatie

Algemeen 2
Rentetarieven 2
Internetsite 4
Klantenservice 3

» Meer informatie

Vergelijk alle aanbieders